Hoeveel rijlessen heb je gemiddeld nodig?

Gemiddeld aantal rijlessen voor het behalen van jouw rijbewijs?

Hoeveel rijlessen heb jij nodig? Wij adviseren jou om een adviesles in te plannen. Op basis van jouw resultaten en de ervaring van de instructeur, maken we een inschatting hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt om je rijbewijs te halen. Houd wel in gedachten, dit is een schatting!  

 

Wat is het gemiddelde aantal rijlessen? 

Het gemiddeld aantal uur rijles die nodig zijn om een rijbewijs te halen, ligt zo rond de 43 uur. Dit verschilt natuurlijk per persoon. Iedereen leert op zijn eigen tempo. Wat belangrijk is, is dat jij veilig, verstandig en vol vertrouwen de weg op kan gaan. 

Tijdens het examen gaat het erom dat jij verantwoordelijkheid neemt en veilige keuzes maakt. Wij gaan ervoor zorgen dat jij na het behalen van jouw rijbewijs, in staat bent om deze keuzes veilig te maken. 

 

Sneller je rijbewijs halen? 

Wil jij sneller je rijbewijs halen? Dan kunnen deze tips handig zijn voor jou. 

·      Zorg ervoor dat jij op tijd voor jou theorie-examen slaagt. 

·      Neem rijlessen van twee uur in plaats van één uur. 

Dit is belangrijk omdat het praktijkexamen plaats zal vinden in Emmeloord of Zwolle. Voordat je op die locatie bent heb je dus al een stuk gereden. Wanneer je rijlessen neemt van twee uur zal je dus langer kunnen oefenen op de examen locatie. 

·      Bereid je rijlessen goed voor! Hier hebben wij een hele fijne app voor. Deze app bevat duidelijke uitleg en instructiefilmpjes. De app waar wij mee werken is PlanGo. 

·      En misschien nog wel de belangrijkste tip; geniet van alle rijlessen en doe het met plezier. Doe je dat niet, dan zal je zien dat het aantal uur rijlessen alleen maar stijgt.  Je moet willen rijden om het beste uit je rijlessen te halen! 

 

Wil jij graag jouw rijbewijs halen bij een rijschool in Kampen? Dan ben je bij van ’t Oever Rijopleiding aan het juiste adres. Wij helpen jou graag om veilig het verkeer in te gaan. 

 

Chat openen
Kunnen wij jou helpen?
Hallo!
Waar kunnen wij jou mee helpen?