Over ons

Wat leuk dat je ons wilt leren kennen!

André

Hey, wat leuk dat je meer over mij wil weten!

Mijn naam is André van 't Oever en wie weet zit ik binnenkort wel naast jou in de auto als jouw rij-instructeur.

Ik kom oorspronkelijk uit Kamperveen maar sinds 2019 woon ik samen met Danique in Kampen. Ondertussen ben ik al een aantal jaren rij-instructeur en doe dat met heel veel plezier. Ik hou van de gezelligheid en het sociale contact met mijn kandidaten.

Ik wil onze visie vanaf het begin tot aan het eind van de rijlessen aan jou meegeven. Dit houdt in dat ik jou zo goed mogelijk wil begeleiden in dit leuke avontuur, met professionele service, klantgerichtheid en maatwerk tijdens het lesgeven.

Het behalen van jouw rijbewijs is een belangrijke stap in je verdere leven. Het geeft je meer vrijheid dan ooit te voren. Onze missie is dan ook dat jij veilig, zelfstandig en vol zelfvertrouwen de weg op gaat.

Laat snel wat van je horen, dan zien we elkaar hopelijk binnenkort in de auto!

Jan

Hey, Jan van ‘t Oever hier!

Dat klopt, broer van. Sinds André voor zichzelf is begonnen is de groei hard gegaan. Hij was dan ook al gauw op zoek naar een tweede rijinstructeur. Hier had ik wel oren na en heb me vervolgens laten omscholen.

Voor velen is het proces tot het behalen van je rijbewijs spannend. Voor het eerst in de auto, achter het stuur. Wanneer je naast je ouders in de auto zit lijkt het allemaal zo simpel. Maar je gaat ervaren dat er bij het autorijden heel veel bij komt kijken.

Het is aan mij om je in dit leerproces op de juiste wijze te begeleiden. Dit is ten opzichte van elke ‘leerling’ weer anders. Dit vind ik juist ook het leuke hieraan. Geen les is hetzelfde, ondanks dat de lesstof dat vaak wel is.

Rijles geven gaat om maatwerk en leveren van kwaliteit. Verder probeer ik altijd om een ontspannen sfeer te creëren in de auto, waarbij het gaat om gezelligheid en het sociale contact.

Misschien zien wij elkaar binnenkort wel tijdens je eerste rijles. Ik kijk er naar uit!

Danique

Hey, ik ben Danique!

Mij zul je niet tegenkomen in de auto, want ik help André achter de schermen met ons mooie bedrijf!

Service, kwaliteit, en klantgerichtheid; daar staan wij voor. We vinden het dus ook ontzettend belangrijk dat André en Jan tijdens het lesgeven 100% beschikbaar zijn voor jou! Het kan dus zo maar zijn dat jij mij aan de telefoon krijgt bij vragen en informatie.

André en ik zijn samen aan dit avontuur begonnen, om jou te helpen met jouw avontuur. Want dat is het behalen van een rijbewijs zeker!

Samen zorgen we ervoor dat jij zelfverzekerd en veilig de weg op gaat. Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Wie weet tot snel bij onze rijschool in Kampen!

Chat openen
Kunnen wij jou helpen?
Hallo!
Waar kunnen wij jou mee helpen?