Theorie lesmateriaal

Met de leerlingen app van PlanGo kun jij voortaan altijd en overal je theorie leren! Boeken zijn dus niet meer nodig! Alles staat voor jou in 1 app. 

Maak het jezelf makkelijk en gebruik deze online theorie methode! Hieronder vindt je meer informatie over deze manier van leren. 

van ’t Oever Rijopleiding – rijschool Kampen

Theorie leren in de PlanGo app

Hoe werkt dat precies?

1- Examendatum

  • Alles begint met de examendatum. In de app geef je aan wanneer het theorie-examen plaatsvindt. De app geeft aan wat je per week moet doen om de theorie te leren. Ook als het examen nog niet is aangevraagd kan je met de theorie gaan beginnen.

2 - Hoofdstukken lezen & filmpjes kijken

  • De complete theorie-opleiding zit in de app. Je kunt iedere dag een aantal hoofdstukken doornemen met video’s en uitleg. De theoriestof bevat allemaal korte onderdelen zodat je in een paar minuten een onderdeel kan leren. Onderweg, in een tussenuur of thuis op de bank: overal kan jij jou theorie leren.

3 - Deeltoetsen maken

  • In een deeltoets check jij of je de theorie begrepen hebt en weet toe te passen. In de opleiding zijn er 32 verschillende deeltoetsen met tientallen vragen. Je ziet direct of het antwoord goed is. Bij een fout antwoord krijg je de uitleg nogmaals te zien.

4 - Examentraining

  • Je kan je nóg beter voorbereiden op het CBR theorie-examen met de examentraining. Deze examens zijn exact zoals bij het CBR en bestaan uit gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht.
Chat openen
Kunnen wij jou helpen?
Hallo!
Waar kunnen wij jou mee helpen?